Anotace: …
Dobrá půle bytu - okna východ západ
není možné v skrytu v létě ani nápad
mládí vítá tropy vždyť doslova blázní
tlouštík ten se vzchopí v noci v chladné lázni
avenue křižují obnažená těla
některá šokují mnohá jsou však skvělá
pudy k akci velí - nechá těla těly
poutník osamělý byť se vnady skvěly
avšak bodrý strýček by dívce v bikinách
řekl taktně tiše - svolíte do kina
Pěkná, a jiSTě by i některá pozvání přijala, běž do akce, začíná kulturní léto!
26.06.2024 21:09:09 | Vivien
...Co dávají, Marty??? V kině už jsem nebyla celou věčnost...a nebooooj, oblekla bych se...ať nešokuju:-)))*
25.06.2024 18:40:42 | cappuccinogirl
Nevím co dávají
Tu kterou bych pozval by mi byla vším
Tedy i objektem mých percepci
26.06.2024 17:39:51 | kudlankaW