Paprsek
Co mi teď na cestu občas zasvítí?
Je to jen paprsek co vytáhne kvítí?
Z podzemí kam v chladu se stáhlo
A tiše čekalo na svoje táhlo
Co vyvede je z chladné tmy ven
Kde zas svítí slunce a je krásný den
Je to ta naděje ve kterou doufám?
V časech zlých a temných kdy jenom zoufám?
Doufám že zahřeje
Mě zas práva láska a ne jen naděje
Abych zas rozkvetla
Ke hvězdám vylétla
A byla znovu plně šťastná
Přečteno 83x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, J's .., mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)