Anotace: Zmařený talent
Tvé zkřehlé prsty tančí po klavíru
Láhev je prázdná, zase neznáš míru
A s každou sklenkou víc a víc se ztrácíš
Už chceš jen jedno, pořádně se napít
Slzy mi tečou, když na tvé prsty hledím
Tančí tak lehce…jak pomoci jim nevím
Ani ta hudba se tě možná nedotýká
Nevnímáš slova, neslyšíš, co říkám
Tvé krásné prsty po klávesách tančí
Možná, že dnes jen poslouchat je stačí
Možná, že zítřek nebude už ani
Možná dnes naposled se nad klavírem skláníš
Z vlastní zkušenosti to může potvrdit... s tou hrou na piano je to jako s mluvením, když už nemůzeš kloudně artikulovat, ani ta hra nestoji za nic... navzdory paměti prstů, na kterou jsem vždy při hraní spoléhal:-)
05.07.2024 14:45:48 | Žluťák
O to víc bolí dívat se na úpadek člověka, který hudbou žil. A teď ho opouští i ona
06.07.2024 11:24:38 | Lexi