Po prvém týdnu prázdnin

Po prvém týdnu prázdnin

Anotace:

Červenec školní zahrada - tré dětí

prázdné ulice slzy dojetí

podsaditý muž ve středním věku

který si za družku vybral řeku

 

dřív než se rozhodl pro třetí kávu

odešel ve spěchu k říčnímu splavu

ani zde nedospěl k harmonii

pro halas jako když hromy bijí

 

Koryto bylo nadité po deštích

prozatím odolávalo naštěstí

v kalužích zas nacházel obrazy 

které jej nezbavily nesnází

 

nikdo se jej neptal co mu schází

 

 

Na všem by našel několik sazí

 

Autor kudlankaW, 08.07.2024
Přečteno 71x
Tipy 11
Poslední tipující: kozorožka, Marťas9, narra peregrini, Kan, Psavec, Marten, mkinka, NastyinyObjetí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí