Ucítil jsem velký tlak,
který jsem měl v kalhotách,
když uviděl jsem snovou lásku
jednu dlouhou plavovlásku.
Jen tak mrkl jsem na ni
a ona svlékla se mi
já nemohl tomu uvěřit
kde se ta dívka mohla objevit?
Jak rychle stud svůj ztratila
pod mými doteky se kroutila
já cítil se šťasten a mlád
.
.
tak tuhle dvacku já jsem zvlád.
Úsměv velký ...
Od ucha k uchu
***
Jdu si hrát (jinam) ...
V duchu si říkám
Na pískovišti
S houpačkou
Kyblíčkem
Lopatkou
Hrad velký pro potěchu kolemjdoucích
Již nestačím dokončit.
***
Skvělé dílko Verčo.
Ať se Ti daří a vše splní.
11.07.2024 13:37:30 | Fialový metal