Jsem jaká jsem

Jsem jaká jsem

Buď mě budeš milovat jaká jsem
Nebo navždy opusť teď mou zem
Dávám ti svou lásku a dávám ti sebe
Pokud ty to nezvládneš hledej jiné nebe
Pořád máš mou důvěru i když nůž v srdci trčí
Přestaň snít o blbostech a koukej mi do očí
Máš doma to co jiný by si přál
Tak to přestaň ničit a nebuď hloupý král
Autor LeaLee, 18.07.2024
Přečteno 51x
Tipy 5
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Skvělé!

18.07.2024 11:03:18 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji :-)

18.07.2024 12:02:57 | LeaLee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí