O Tobě

O Tobě

Pro lásku k cizímu dítěti
Odhodils lásku k vlastní ženě
Teď smutný ve svém doupěti
Šplháš se po hladké stěně
Měl jsi spoustu lásky
Tys chtěl však víc
Teď na duši máš vrásky
A nemusíš mít nic
Teď kousky sebe musíš posbírat
A postavit se k věci čelem
Člověk nemůže jenom předstírat
A stát se tak bezduchým tělem
Tělo bez ducha
Nechce ani ropucha
Tak zkus zas celý doma být
A nehledej už jiný byt
Autor LeaLee, 19.07.2024
Přečteno 73x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Jordliana, Pettie, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

chce to komunikovat...

19.07.2024 19:37:45 | nerez

líbí

Dnes a denně...

19.07.2024 21:41:25 | LeaLee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí