Krásný den
Dneska jsem měla krásný den
Ve společnosti samých žen
Byly tu velké a s nimi malé
Slunce jen pro nás horké a stálé
Balzám to pro duši
A náplast pro srdce
Smích zase pro uši
Sdílení bez soudce
Čas rychle odletěl
Odražen od odhalených těl
Tentokrát to nebyl sen
Ukládám si teď tu krásný den
Přečteno 122x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, Ano, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)