Anotace: …pro Katrin
Teploty jsou níže pětadvaceti
dopřávám prostor vnitřnímu dítěti
nedělní dopoledne s přeháňkami
to je to pravé - dnes jsem odhodlaný
Slunce již pozvolna míří k západu
parky opustily stovky nomádů
utichla zahrádkářská kolonie
vyhasly ohně - nikdo negriluje
je podvečer - začne pracovní týden
mám v plánu ochutnat karafu s vínem
ne - nejsem neklidný - nikam nespěchám
zakouším vnitřní klid ó jaká potěcha
Stříbrná vlákna řídké pavučiny
slunce zlatí ach hleďme jak se činí
kdoví třeba je to tím že zapadá
je léto proto svou snahu nevzdává
ochotně přisvědčím že je mi mile
za teplot mírných chválím kratochvíle
dalek davu blízko splavu při síle
Den to byl krásný - dospěl však do cíle
Márty, ta je překrásná, děkuju! vrátím se ještě;)*
28.07.2024 21:22:49 | Sonador
Osvěžující dílko, vlaje vánkem večerním:-)*
28.07.2024 21:20:18 | cappuccinogirl
Jsem rád ze je to znát
Dnes jsem vyrazil i díky nižším teplotám krátce po 16 hodině a tak velkolepé bylo nebe s oblaky v bílé
(týdny už bývám doma mezi 12 až 19 hod kvůli veder)
28.07.2024 22:08:52 | kudlankaW