Anotace: …tíha reality mě dostihla
Do očí se mi derou slzy
měsíc volna je zjevně za mnou
uplynul nečekaně brzy
jak blízký nástup jenom zvládnout
Ráno již uvádí den chladem
pak teplota stoupá na tropy
řítím se zdviží volným pádem
Vysoce citliví - pochopí