Anotace: …
Zůstala takřka nedotčená
štíhlá usměvavá žena
Byly jich řádově desítky
v mých očích zřejmě za kvítky
Nad půvabnými květinami
rázem muže smysly zmámí
Na horách jsem zamilovaný
do dívek i neznámých paní
Podle počtu nocí v podkroví
chovám naději - odpoví
na mé veršované psaníčko
utkané za tmy pod svíčkou
Moc hezké, pane kudlanko. Ráda jsem četla, ráda posílám ST a přidávám pozdrav z Prahy.
05.08.2024 19:10:11 | danaska
Milá mi Danielo, činíš mě spokojeným o to víc, že nyní prožívám zaslouzenych několik málo dni na horách a jsem konečně tím kým bych si přál být většinu roku.
A těch usmevavych a uvolněných lidí - krása!
Přeji slunný večer do Prahy
Od Pradědu
Marty
05.08.2024 19:13:02 | kudlankaW
Takové něžné, hezké
05.08.2024 17:38:45 | Exnerka