Bez křídel lokálně

Bez křídel lokálně

Nečítal jsem v knize Septuaginty

a tím že jsem nikdy necestoval

nepil tak se Skoty pivní pinty

Utloukám čas - sem tam cídím slova

 

Tak tři desítky let mi řídnou vlasy 

nejsou mi třeba cestovní pasy

za deset Kč piju pivo Klasik

Lžu si - s čepovaným - nezadá si

 

Svět je prý způsobem interpretace

přednášel slovutný Höschl Cyril

Taktéž jde o to smysl žití neztrácet

Kéž by to někdo v kameni vyryl 

Autor kudlankaW, 15.08.2024
Přečteno 64x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Marťas9, Marten, kozorožka, Psavec, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k., Exnerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí