Anotace: ;)
...a teď si představ, že bych teď přijel
tak jako milenec, tak jako přítel
vzal bych tě v náruč a tiskl k sobě
cítíš mé rty jak mají se k tobě
lehnu si s tebou do kanafasu
začnu tě líbat od shora k pasu
touha v tvých žilách proudí jak sen
budem se milovat celičký den
a v touze svojí toneme spolu
jako dva milenci dnes na atolu.