First Date

First Date

Anotace: inspirováno jednou nedávnou událostí a věnováno všem těm holkám, který se nebojí na první rande s tím divným týpkem, kterýho znaj jenom z chatu, sednout rovnou k němu do auta a vyrazit vstříc procházce lesem, či pozorovat hvězdičky na nějaký odlehlý louce

Zavřenej doma
Sám už dlouhý roky
Jen facebook, instáč a seznamky
To rodí cvoky

Obstarožní notebook
Na to prohlížení stačí
Otevřený desítky záložek
Na každou vztekle se mračí

Stovky a tisíce profilů
Mladých žen mu před očima běží
Všem fotky prohlíží, lajkuje
Obepisovat stíhá též i když stěží

Občas se usměje
To když odpověď přijde
V naivní představě budoucna
Že s touhle to tentokrát vyjde

Dny mu tak utíkaj
Mozek mu měkne
Zklamání jej požírá
Depky, že sám nakonec zdechne

Nakonec zahořkne
Něco se zlomí
Však on jim ukáže
Co všechno umí

Už není milej
Už do všech nedává tolik píle
Blokuje zadaný
Pečlivěj vybírá cíle

Mladičký lolitky a hloupý naivky
Nezkušený životem
To jsou teď terče
Co hýbou mu kokotem

Už nepíše stovkám
Stačí pár desítek
Míň práce, víc péče
Které co napíše

Nedospělý činy
Dospělýho jedince
Jak vystřižený z mysli
Chovance blázince

Snaha přínáší ovoce
I opadla samoty tíha
Po týdnech žvatlaní na chatu
Jedna mu konečně na schůzku kývla

Oholenej, vydrhnutej
Oděn vyrazil spoře
Jen dlouhej černej kabát
Pod ním kus lana a dva řeznický nože

Po letech samoty
Kdy byl všem za podivínskýho tupce
Ukáže dnes světu
Že i on má právo být jednou za sobce

Na domluveným místě
Přesně ve stanovený čas
Čekala na něj brunetka
Jíž nervózně se třásl hlas

Přibrzdil u ní
A stáhl okénko
Neboj se nic
Nasedej děvenko
Nedělej cavyky
Nejedem daleko
Jen kousek za město
Jsem celej naměkko

Ostych z ní opadl
Nasedla směle
Pak rána do spánku
To bylo celé

Za městem u lesa
Zastavil v nížině
Odhodil kabát, nachystal lano
Pak přistoupil k omráčené dívčině

Vyhodil ji ven
Pevně ji svázal
Proliskal čurákem
Pak děvkou nazval

Pohrozil nožem
Ať je holčička šikovná
Jen ať to vydrží
Že Bůh se s ní vyrovná

Ležela, brečela
V křečích se svíjela
Řvala a nechtěla
Ale bolestí musela

Mučil ji, mlátil ji
Škubal jí vlasy
Mrdal ji bezhlavě
V dáli šuměly obilné klasy

Teď stlučená, skrčená
Z šatů vysvlečená
Nehybná, pochcaná
Semenem pokropená

Ponížená, zhrzená
A pokálená
Zlomená, vyhaslá
Na smrt vyděšená

U lesní cesty
Ve škarpě leží
Schoulená do klubka
Dýchá jen stěží
A svět si spokojen
Jen tak dál běží...
Autor hp.Rick, 24.08.2024
Přečteno 50x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Firs date?
Mélo tam být first, nebo fist?:)

24.08.2024 14:10:22 | Ž.l.u.ť.á.k.

líbí

Díky za upozornění, už opraveno :D

24.08.2024 14:13:38 | hp.Rick

líbí

Ok. First it is:-)

24.08.2024 14:14:55 | Ž.l.u.ť.á.k.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí