Anotace: …kar..
Dvě výškové budovy hned za nimi kříž kostela
je málo po dvacáté nebe fragmenty doběla
ejhle dnes odešel houževnatý člověk nadmíru
jsa poučený laik pokusil jsem se hrát na lyru
oči své bezelstné po mnoho chvil měl jsem plné slz
později za zády kostel jsme hosté ctitelé Múz
Plahočíme se labyrintem světa někdy i léta
desetiletí bez rukověti do stavu kmeta
Jaký to lopotování však má smysl či význam
Odpověď je stále tajemstvím - hájemstvím - pak tryzna
Ani já neznám odpověď, milý Marty... je štěstím během té naší pouti potkávat laskavé bytosti... a když jsme sami, mít třeba radost, že jsem dokázala udělat, říct, napsat něco hezkého, co cítím a mysl podněcuje... život je nejen lopotným a namáhavým, trudným... jsou chvíle, kdy je i půvabným... hezký den, Marty :-)
25.08.2024 10:57:33 | Helen Mum