Fantazie do všech stran letí si,
je jako tajné milostné dopisy,
tma ještě pořád skrývá tvé obrysy,
není tak dávno to naše "kdysi".
Vzpomínky hřejí tak jako bavlna,
procitám z nich jak ze snu pozvolna.
S tebou jsem byla samotě nevěrná,
byli jsme spojeni jak světlo a lucerna.