Anotace: …
Prý je to pravdou že kdysi psal jsem o lásce
Věřte mi rád bych o ní psal vzletně i nadále
snad jen kdybych tak často neměl namále
nevěnuji se existenční otázce
Jiný příměr
Na mně se plní úsloví beze zbytku
U sebe v oku nevidím trám leč u jiných i snítku