Anotace: někdy je prostě lepší všechno zbořit a začít znovu...
...projít peklem znamená stát se andělem...ale moc často se to neděje...
18.09.2024 16:39:44 | Marten
v poslední sloce jsi vystihl trefně návod
tak to je, tak to běží a moudrá slova!!
život je zkouška, boj, fičák i závod
ale i poklid, když mu na chuť přijdeš znova :)
Projdi se peklem
Buď v zádech rovný
Padni až na dno
Odraž se
Pak budeš volný...
18.09.2024 10:03:14 | šuměnka
Seber se ..., než tě to složí, odhoď tu tíhu........ a prosím, svět ale nezapaluj, není jen tvůj...... Dodám, znám člověka, který byl na tom možná podobně, první, co změnil, to mu bylo 25 let, přestal úplně s alkoholem, zničil by ho napadrť... dnes je ten muž za vodou a je mu báječně! :-) Přeji hodně štěstí i tomu člověku z Tvé básně, ať je jím, kdo chce; ahoj :-))
17.09.2024 19:55:46 | Helen Mum
no já měl celkem divoký životní období, asi 16 let na drogách a chlastu, který skončilo zhruba před rokem ukončením osmiletýho těžce toxickýho vztahu, kdy jsem pak "zapálil svět" a začal úplně od začátku dá se říct, teď jsem půl roku úplně čistý a z toho starýho světa, který zbyl už jen ve vzpomínkách, čerpám pouze inspiraci, díky za přání a držím palce i onomu známému, někdy je to těžký i když si člověk myslí, že už je z toho venku :)
17.09.2024 20:18:43 | hp.Rick