Anotace: …limbické
Za trochu sexu šel bych světa kraj
za trochu sexu
nejen když je Máj
v jedné části mozku všech bytostí
je jakýsi pozůstatek plazí
sytíme se krmí
a i když nejsme nazí
tak v širším kontextu
zmáhá nás libido
soustavně toužíme po sexu
náruživý
i ten co život jen tu a tam
zpestří si pivy
to nejen vilný
ale i ujec nesmělý
je sdílný
nu dějí se nevídané divy
Světe div se
a třeba se i diví