Úsvit vykreslil tvář na polštáři,
ve vzduchu otisk mnoha dotyků
Úsměv na rtech, pokoj v tváři,
za víčky tanec roztoužených snů
Objetí paží, vůně nahé kůže,
blízkost tak těsná, že už nemůže být víc
Noci už asi nikdo nepomůže,
jen ještě nechcem jí to říct