Anotace: …zralým dívkám lyriku
Jakoby slunce pozbylo sil - tak zdá se
Načpak tento údiv v podzimním čase
paprsek stíhá jiný v půvabném Chassé
snad ještě zazáří v plné své kráse
:) som si spomenula na Nedeľnú chvíľku poézie :)
17.11.2024 20:18:57 | jablonka
Nu Može byť ;)
18.11.2024 22:03:48 | kudlankaW
zdá se tolik věcí - jakoby a nejen poplatnosti období půvab je ovšem ve všem vetknutý a lyriku dals´ právě tomu ty :)
17.11.2024 16:15:36 | šuměnka
Díky za sličná slova uznání Dáváš smysl mému konání
17.11.2024 18:59:09 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?