O muzice
Anotace: Nevydaná, cca 2017
Muzika mě nakopává.
Není to kickboxer, ale silná káva.
Dražší než polovička drahá,
přesto je zadarmo stahována.
Jde spíš o dojem než o peníze,
i když chodíš hnojem, dává ti sílu.
Když je dlouho pryč, život je svízel.
Když je jí moc, je to jako bys měl kýlu.
Také hudby moc škodí, to si piš.
Jde i jinak cvičit, než být bezkontaktní myš.
Vím to z vlastních zkušeností a neříkám kiš-kiš.
Zaseklej ve fantaziích, realito si vyliž!
Jakmile se člověk zklidní, je hudba víc než příjemná.
Někdo se zklidní tím, že zběsile paří, pro mě chvíle výjimečná.
Jsou lidi, co nemají vkus, i proto společnost je nemocná.
Jestli chceš s hudbou poradit, má ruka je pomocná.
Přečteno 30x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, mkinka
Komentáře (0)