Družina

Družina

Anotace: Lehce erotická či melancholická báseň z připravované sbírky, která vyjde nejdříve za 2 roky. Napsaná na podzim roku 2024

Můžu se od někoho, koho znám,
dostat se k tomu,
koho nechci vůbec sám sobě popsat?
Všude tolik míst a nevědět,
jak ty dvě bytosti prodat.
Neříkej mi o sobě víc,
měla si na škole odklad?
To, že máš jen gympl,
neznamená, že tvůj dar
může být odňat.
Nechtěj vidět můj účet ani plat.
Snad tvá identita půjde kolem a pak pa.
Můžu zvát druhé, další, páté, i tebe!
To snad ne! Proč ne?
Jsem raději, když mohu být dlouho sám.
Nicméně… když je vás žen víc a chcete si hrát?
Má vnitřní já totiž nejsou humanitas.
Jsou to animalia se sociem!
Autor KarMa, 19.11.2024
Přečteno 14x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel