Osudem ti souzená, tvé prokletí i odměna.
Tvá radost i žal,svůj kámen táhneš dál.
A přešla století jak vteřina, však přiběh ten stále znova začíná.
To se mnou si měl být, mou ruku uchopit.
Mé srdce zmatené, teď tluče: ne a ne, nechce pochopit,
že se mnou nechceš být.
Ty můžeš změnit osud svůj, to si pamatuj.
Láska co srdce otvírá, láska co v duši je, tě povede.