Anotace: báseň o dívce, kterou platonicky milujete, ale kterou jste vlastně nikdy pořádně nepoznali.
Sbírka: O holkách, co chodí kolem mě
Není to trochu inspirované písní z per p.Hapky a p.Horáčka?
08.09.2012 17:57:46 | Kohai
Trochu mi to spíš připomíná píseň, kterou nazpíval Muller-Rozeznávám. Ale na to vůbec nesejde, je přenádherná :) takhle mi někdo vyznat lásku...tak slíbím i neslíbitelný :)
26.12.2013 00:18:07 | Hraběnka
Ty dva mám vskutku velmi rád a je možné, že se některé z jejich skladeb podobá, ale opravdu jen náhodou. Ale je pravda, že když si to teď čtu, jejich textům se to celkem podobá (a to mi celkem lichotí :D)
09.09.2012 23:19:58 | Muta cum liquida