Anotace: smska před spaním pro něj..
Ležím tam, kde ty včera..
Ani netušíš, jak moc bych chtěla,
abys tu se mnou byl,
aby ses ke mně přitulil..
Chtěla bych cítit vůni tvou..
Teď omámená tou představou
upadám do snů o tvých polibcích
a ukolébavkou mi je tvůj smích
znějící mi v uších..
Jen doufám, že aspoň tušíš,
jak moc pro mě znamenáš..
Už se jen párkrát vyspinkáš
a můžeš mě mít..
Tak já jdu o tom snít..