Anotace: Pouhé přání autora, jež zřejmě zůstane nesplněno.
Chtěl bych být tím:
kdo dokáže tě rozesmát
kdo podrží tě v nejhorším
kdo splní ti co budeš si přát
Kdo tě nikdy nezradí
kdo bude tu pro tebe
kdo se vším ti poradí
a vydá všechno ze sebe.
Tím, kdo tě nezraní
kdo srdce své ti dá
kdo před zlem tě ochrání
kdo rád za pravdu ti dá.
Chtěl bych být tím
kdo uloží tě spát
kdo bude jenom tvým
kdo bude u srdce tě hřát.
Chci také býti ten
kdo může za ruku tě vzít
a zajít s tebou ven
vždy když se ti bude chtít.
Chtěl bych být ten
kdo po nocích tě objímá
kdo zažene zlý sen
kdo o tebe se zajímá.
Kdo rád si s tebou povídá
a ještě radši směje
do tvé krásy se zadívá
a v oblacích pluje.
Též chtěl bych býti ten
kdo může ven s tebou jít
pro koho nejsi jen pouhý sen
kdo v náručí tě může mít.
Kdo do očí ti hledět smí
a může dotknout tváří tvých
kdo potěší tě i když spí
kdo nedá tebe za jiných.
Ten, komu říkáš krásně
a jednou jemu vyznáš lásku
kdo nemyslí to s tebou špatně
a miluje jen jednu krásku.
To si toho na sebe bereš hodně .
22.03.2012 20:57:52 | zaba.zuzla
Možná beru, ale ve výsledku to nic nezmění. Protože se mi z toho asi ani kus nesplní.
22.03.2012 21:04:24 | King Peky