Anotace: chvíle s tebou
tvé oči mě bodají u srdce
/příjemné lásky bolení/
vezmu tě lehce za ruce,
pohladím, políbím, stisknu
mlčím a nechci už víc promluvit v tu chvíli,
kdy celý svět se scvrkává do tvé modré duhovky
a všechny mé city proudí mezi liniemi v otiscích našich prstů,
vroucně a žádostivě
v blízkosti tvého těla
cítím se zvláštně rozechvělá
chce se mi brečet i smát
chce se mi s tebou si hrát
ukrást vůni z tvých skrání
lehnout si do tvých dlaní
políbit tě na víčka
být zase malá holčička
mlčím a bráním se dojetí
/uklidňující chvíle/
schoulená ve tvém objetí
prosím o nekonečno
pro tuto chvíli dáváš mi vše, po čem toužím
a nežádáš nic na zpět, možná si ani neuvědomuješ,
jak moc pro mě tvá přítomnost znamená,
jak moc jsem si přála znovu to zažít,
znovu uniknout světu
/na okamžik/
Ještě bych to prolítla po očku annie (první řádek posledního verše), jinak moc hezké.
26.03.2012 16:20:35 | zaba.zuzla