Anotace: :-)
Stačí se jen zadívat, číst mezi řádky.
Pak poznáš toho, kdo má rád,
komu připadá život krátký...
Stačí jenom lásce podat ruku.
A nechat zlehka usínat.
Není kam chvátat,
sotva si uleh a zjistils, že zas máš rád...
02.09.2012 10:50:30 | Liduška
Občas mi to přijde malinko kostrbaté, ale téma krásné :)
18.04.2012 17:21:32 | Matsuyama Tatsuko-chan