Strom a květina
Stojí strom v širém poli,
mohutný a osamělý.
Pod ním kopretina bílá,
v jeho stínu skrytá.
Samota oba pojí,
jeden o druhého se bojí.
Lidé však o nich vědí,
k nim odpočívat chodí.
On tu stojí věky,
ve slunci, sněhu i dešti.
Ona pak každý rok,
rozdává lidem štěstí.
Přečteno 942x
Tipy 10
Poslední tipující: Pelican, Lucucu, jitka.svobodova, básněnka, Radhuza, Naylit
Komentáře (6)
Komentujících (4)