mám mokré vlasy
mám mokré vlasy déšť to ví
a zima svírá mou tělesnou schránku
sním o pláží plné horkých písků
sním o procházce v teplém vánku
o plném kornoutku vroucí něhy
o pevném obětí lesklých těl
o sopce rudé v plné síle
o rytmu písně hejna včel
mám mokré vlasy a z nich kapka stéká
po krku ,zádech zpátky v zem
zasněný úsměv hnízdí na mé tváři
skláním se nad tvým dopisem
oči se vpíjí do těch slůvek
rozpitý inkoust očím lahodí
pár vět,pár citů,jedno sbohem
slzu to v oku navodí
mám mokré vlasy déšť to tají
slza mí stéká cestu zná
dopsal jsem slůvka v odpovědi
navždy mi zůstaň nevinná
Přečteno 872x
Tipy 10
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Loveless, Tanecnice, gallatea, jitka.svobodova, Boscai
Komentáře (15)
Komentujících (4)