Anotace: ...pro oči v barvě pigeon-blue
Konečně jsem tady našla něco, co se mi líbí, a co je opravdu poezie. A to díky tvému komentáři k mému poslednímu vkladu (za který děkuju :-),kvůli němuž jsem se podívala, kdo to vlastně je a co píše. Jinak už to, co občas napíšu ukládám jinde; ani nevím, proč mě napadlo sem po letech něco přidat.
08.04.2012 22:14:19 | miela
Díky, mielo :) I já publikuju někde jinde, ale na Literu jsem začínala a jeho nová tvář a všechny ty úpravy mě zaujaly, líbí se mi, takže se zas tak trochu vrátím:)
09.04.2012 08:04:50 | Hesiona-Essylt