Velké touhy
Anotace: o menších věcech...
Setkáme se na úbočí Araratu
přesto, že obdivuješ Malou Fatru
Už od počátku věků
toužíš po doteku,
kterým tě svedu
chceš být v mých ústech
kostkou ledu
v mém vesmíru
na místo středu.
Mám tě v srdci už
hodně dlouho,to vše se ale teprv stane
pod tíživými argumenty
přihodí se nevídané...
I smrt se nás bude bát rozdělit,
až přijde
závistí ztupí břit
Občas se koukáš z okna na promočené tramvaje
jestli v nich nejedu,
kdo ví, kdy mě to k tobě zavane
Máš veliké touhy a vysoké cíle
skrytě sníš však o menších věcech
co jsou ti víc milé.
Nech mi k tobě pootevřeno,ať nemusím zvonit
Pak splním ti tvůj sen
Na Malou Fatru půjdeme se projít
Přečteno 1118x
Tipy 8
Poslední tipující: hanele m., Anjesis, Kett, Radhuza, gallatea
Komentáře (8)
Komentujících (5)