Koloběh
Orosená růže
v úplňku jara
kdo k ní ulpěl může
zmizet jak pára
nad grál, kalich rudý
ve vytržení
ze všech od přírody
tajemstvích ženy
do vůní zakletý
koloběh vody
rosou být, pak led, tým
krystalků, z poutí
zpátky se vraceti
k růžím na Zemi
dluh vůním spláceti
kapkami všemi
tajemně stejné jsou
růže jak ženy
suchou noc nesnesou
pláčou, vážení
Přečteno 631x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sýkorka07, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)