Anotace: Má nejnovější báseň je o hledání života, jenž mne prozatím nepotkal.
O LANI
Brouzdal bych se cestou rosí
a šel po těch stopách,
až tam, kde Tvé oči slzí,
snad nevysuší je slunko ranní,
než-li dojdu k Tobě lásko,
až tam kde sbíhají se laně
a Ty jedna z nich,
co mne nosíš v srdci,
přijdeš se nechat pohladit
a proměníš se v krásnou ženu - za svítání
i já Tě chci a nosit v srdci,
jen se ptám - nač Tvé oči slzí,
to snad jen,
aby mne k Tobě dovedly,
vždyť nemají důvodu,
kdy Tě tu nechci na pospas osudu zanechat
a tak se k Tobě dobelhám,
než-li se splaší ty laně,
kdy já je vlastně dohledám,
ale Tvé oči slzy stále roní
a já jdu proti proudu toho potoka,
až-li měsíc slunko opět vystřídá,
pak já Tě chci za ženu
a věřit Tobě a tomu zvonu,
co nám požehná.
Jiří
rosí mě kosííí :)))
30.05.2012 19:20:04 | Noc17
To slovo rosí jsem tu hodně v komentářích probíral, ale mne se tam líbí !
31.05.2012 13:14:33 | čáryfuk