Anotace: Z ničeho nic při cestě autobusem, trochu zmateně vznikala na dlažebních kostkách, ale líbí se mi.
V očích mokrý lesk.
Nechtěný
a odmítaný
po černovlásce stesk.
Limonádu vylil někdo?
Už uschla, boty se lepí.
To není limonáda!
Svědomí! Je mi to jedno.
V dění běžného bytí
z vlastní vůle,
s rozkoší,
sklízím duševní blití.
Jako janitor na ulici
bez výčitků,
s denní rutinou,
na chodníku i poklici.
Každou chvíli se ptám.
Já to vím,
odpověď nechci.
Přesto ji hledám.
Navrch huj a vespod fuj.
Doufám, že budu jediný
či poslední
kdo nad tebou zlomí hůl.
Určitě ne bez výčitků :) Bez blití se poslední dobou taky obejdu.
08.05.2012 22:28:31 | Hesiona-Essylt