Anotace: jedna osudová z Necropolis
neposlouchej lidi, co si získávají fanoušky komentáři jako "kousek si udělala správně ale zbytek je sračka protože já sem king"
mě se líbí celá, piš dál, hodně štěstí
25.09.2012 22:25:21 | Black Sardinian
Lady, já jsem tímhle Tvým psaním dost mile překvapen. Za mně subj. by stačilo první čtyřverší, to je perfektní a říká vše, dál už je to pro mne nastavená kaše. Ale ty první čtyři verše... ty prostě PÍŠOU.
11.09.2012 21:27:45 | vrbák