mořská
všude horký písek
vůně soli
tak pozor na ježky
šlápnout bolí
a pak se z paty
špatně tahá
osten..
nandej si klobouk
pojď ven
s někým tě seznámím
prý je moudrý
prý viděl všechno
i když stár
utrhni olivu
není zralá
snad jako ozdoba
na pohár
studené radosti
s kostkou ledu
rychle jí vypít
s kapkou jedu
co nohy motá
úsměv kreslí
a na starosti
zapomeň
odlož je stranou
žij tou chvílí
ochutnej sílu
mořských vln
po jedné v láhvi
vzkaz ti pluje
tu prosbu z vosku
tajně splň
a pak se posyp solí
nech jí stékat
čas se ti zastaví
pohladí
sama se zaposlouchej
zavři oči
uslyšíš racky
.........dovádí
Přečteno 565x
Tipy 4
Poslední tipující: Radhuza, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)