Dohoda
Anotace: Celý svůj život po světě bloudím. V noci jsem nemohl často spát. Už týden jak tělo...
Celý svůj život po světě bloudím.
V noci jsem nemohl často spát.
Už týden jak tělo bez duše chodím.
Našel jsem co jsem hledal, s kým se chci na tenhle svět smát.
Věděl jsem, že někde jsi a rozdáváš lidem svůj krásný smích.
Chtěl bych jen na chvilku Tě obejmout a v náruči své mít.
Uzavřu kvůli Tobě s Bohy dohodu, že už neudělám byť jediný hřích.
A hned zase lžu, když tvrdím, že jen na chvilku...vím, že už nikdy nebudu chtít Tě pak opustit!
Komentáře (0)