Anotace: ..
přímočaře
krok když vede
rozumného k hříchu svede
bezplatně poukaz na scestí
a neřekne že chybí rozcestí
jen jedna cesta kolem vody
tam touha tone plavou svody
a na hrázi se sluní chtíč
tak rychle pryč
ještě je šance
že v nekonečném hluchém davu
navzdory beztížnému stavu
má noha pevně dotkne zem
tak pojďte sem
a pomocnou mi dejte ruku
a já vás chytím
a po zádech se vašich plazím
tam co je světla zdroj
k těm frázím
že povinnost je daná citem
vánoční projev velkým hitem
že pokud beru musím dát..
dát vše a ještě přidat
a přes smutek se smát
dojídat porce dlouholeté
zapíjet z konve vzpomínek
a dokud uhlíky jsou žhavé
živit plamínek
chci utéct
až tam co kraj je světa strmý
a nedozírné hloubky
co ke skoku tě lákají
a vábí
nech ať tě
vzdušné proudy obejmou
leť
lepší a lepší :) líbí se mi
04.07.2012 08:29:38 | Radhuza
Jsem si krásně početla :-)
04.07.2012 06:54:42 | Kett
Co to bylo? Wieweg?..neboj nikomu to neřeknu :-):-)
:-)
04.07.2012 09:05:05 | poeta