Cesta
Masarykovo nádraží
A už jedu skrz Stromovku
Tolik myšlenek, tolik vzpomínek
Tady chodívá spousta lidí běhat
Ty taky
A tam mezi stromy
Je tůňka, kde jsme seděli
Mluvili spolu, mlčeli spolu
A nechali se kousat od mravenců
A už jedu vedle Evropské
Tudy jsem šel jednou domů
Ožralý
S jednou holkou za ruku
A myslel jsem si, že ji mám rád
A tamhle jsem chodil na dramaťák
A hele, slunce, zapadá
Osvětluje mraky
Vypadají jako pěna od piva
A slunce je to pivo
Fíha
Nad vlakem proletělo letadlo
A v poli skáče zajíc
A po podlaze se kutálí
Hroznové víno
Všechno se hýbe
Jen já sedím
A koukám
Aby mi nic neuniklo
Abys všechno věděla
Kdybys tu tak byla se mnou
Zase bychom mlčeli
A koukali
Umět mluvit o tomtéž je důležité
Ale umět mlčet o tomtéž je důležitější
Přečteno 704x
Tipy 7
Poslední tipující: Týna, Zamilovaná do nezamilované doby, Nikotin
Komentáře (3)
Komentujících (3)