Anotace: ..
spočítám všechny
co na tvých větvích zrají
pár vynechám
ty co se ptají
co zvědavost svou
neskrývají
a natrhám
do kytice svážu
a do hrsti pár vsypu jen
do druhé listí ať to ladí
došly mi ruce
oči svádí
a nikdo jiný není
touha radí
v západu slunce
tvé dlouhé stíny kráčí
jdou loukou .. dokud stačí
první stromy
dotek tichý
a červánky .. dojídá noc