našiju moři
Anotace: Pár stehů po hladině ať se louda,beze slov..
v žáru celodenním
opékán
horizontem chvění
pulzující
bez pohybu
a vzdálenost až na ohybu
mořských proudů
neměnná
doteky vln tak svěží
jen lehce hladí
a hedvábí se dotýkají
co tělo mé si tajně
obléká
a s větrem krystaly se rodí
mapy píšou
do mé tváře překlady
pár vzkazů
touhy druhých břehů
výšívá
jednoduchým stehem
bílou nití
dopisní známky nežádá
poslední uzlík
volnou rukou chytím
smutek odkládám
přišíju na hladinu odraz slunce
tvojí tvář
pár šupin pro lesk hravý
a s jednou vlnou co se blíží
ulehám
Přečteno 427x
Tipy 10
Poslední tipující: Kirsten, srozumeni, Gregy, TeruKurosaki, Sarah, Kett
Komentáře (4)
Komentujících (4)