Anotace: ..
krotím zlé hady
tvé vnady
dravou zvěř
to mi veř
že biče moje vzduchem ladně
na tvá záda celkem chladně
neodkladně
a že nechceš
kdo se ptá
si zlá si podlá ničemná
si ztělesněním temných tužeb
v rámci služeb
splnuješ podmínky
pro má lana
tak zůstaň pevně přivázána
začne rej
a potůčky tvé krve
tak jako vždycky
na bílém plátně stvoří
obraz můj
zapózuj