Prostě Tobě!
Anotace: Pro jednu vzdálenou...
Za mnoha horami,
a pár řekami,
tam v tý daleký zemi,
tam, tam jsi ty!
Blonďatá kráska,
co maskuje svoje vlasy,
barvou hnědou,
protože stydí se,
...že má rozum asi.
Doktorem posedlá,
TARDIS vyhlíží,
pak v noci na skypu poslouchá,
příběhy, když oci se klíží.
V té daleké zemi,
v zemi anglické,
v té bájné zemi krále Artuše,
tam je a tohle, že sem psal...
ona netuše..
Na noční obloze vyhlíží Měsíc,
ten nakukuje jí do oken,
a hlídá její spánek,
kdo ví snad učeše jí ve spánku
alespoň ten vánek...
Přečteno 1155x
Tipy 1
Poslední tipující: nerozhodná holka v mezidobí bez majáku
Komentáře (0)