Záliba v strasti
Anotace: Kratičké zamyšlení
Dveře bez domu
V konečníku ulice
jsou jako nevyslyšený citát
Je to tam kde trsy trávy
chudě oblékají stěny k nespotřebě
kde kocour hrbí hřbet
vstříc stydlivému větru
a přitom mručí slastí
Tomu se přece říká
záliba v strasti
Komentáře (1)
Komentujících (1)