Anotace: ..
již nikdy neobleču úsměv
cos tak ráda k probuzení dala
knoflíčkem rozeplým
tvá ranní touha zvala
zatímco třešeň pod kterou se zrodil zázrak
uvadala
v úhledných hromádkách podle tvaru
sežehlé stejnokroje
a vrstva měsíčního prachu
zbytků boje
otázkami zvířená
mlčíš smířená
děravá rukavice rozplétá čas
a oka stále větší
hlas
co slýchával jsem napříč touhou
chvíli pouhou
se mnou byl
zbyl mi jen pohled do tvých oči
těch krásných
co se dnes už nevidí
jen v starých knihách o nich zmínka
i studánky jim závidí
Ta je ale krásnááá...
11.09.2012 19:23:48 | Kett
No jo mám velkou skříň..něco muselo ven ;-)
11.09.2012 19:26:37 | poeta
Otvírej častěji tuto skříň.:-))
11.09.2012 21:37:31 | Lenka Krásnodvorská