Anotace: vyznání mému milovanému
Jsi rozjetý vlak,
co nikdy nezastaví.
Černo černý frak,
co jenom rád se baví.
Jsi světelná křižovatka,
pro život bez nehody.
Jsi v měšci zatoulaná zlatka,
jsi prostě do pohody.
Pro mě jsi však víc,
než pro ty mnohé jiné,
zářící měsíc,
a zrnko prachu v hlíně.
Jen chtěla bych ti říct,
že velmi vážím si tě.
Teď věrna usínám,
a šeptám miluji tě.