Z pohádky
Pojď, z pohádky do pohádky
když už nevíš kudy kam
jít, projít se tam a zpátky
nechce se mi číst je sám
jako Gerda s Kájem mít se
rádi, z lidí první být
na točně, tahle dvojice
poprvé se políbit
jak Jeník s Mařenkou v lese
na jahůdky těšit se
koukejme se, heleďme se
medovníkem přesycen
skončit v kleci ježibaby
jíž se vysmál Ivan pak
když Nastěnku hledal, aby
našel ji a naopak
Popelčin střevíček zkoušet
lítat napříč královstvím
nožek vyzouvat bezpočet
jen jednu ne, dopovím
výčet všech párů, nehledě
na množství jmen a tak dál
snad nebude můj přehled Tě
nudit, kdo by o to stál
slavík a růže nanejvýš
tečku udělá za ním
propíchlé srdce kape - spíš
tři tečky... v slunci ranním
Přečteno 612x
Tipy 7
Poslední tipující: Kirsten, Kutinečka, Lenka Krásnodvorská, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)