prolínáš virtuálno s reálnem
Anotace: Alespoň v těch chvílích kdy snít se smí..
pro tvoji laskavost
vlídná slova
snad
že zas a znova
nad mým lůžkem z veršů se skláníš
a pokaždé úsměv
zdobí tvojí tvář
za to mé díky ti patří
a vnitřní láska
a každý verš co se ti líbí
nechť je tvůj..
ačkoli dálka
neprostor nás dělí
a hvězdy svítí z jiných stran
budu tě stále vnímat
jako tu moudrou
co rád mám
a kdyby jednou
naše stopy
zdobily stejný sníh
vím že tě poznám
tvé zlaté vlasy
se zavřenými
vlídný smích
Přečteno 538x
Tipy 15
Poslední tipující: Kirsten, Aťan, Miriska, PriceznaKonzuelaBananaHemok, Lenka Krásnodvorská, hanele m., poeta, Kett, Sarah
Komentáře (6)
Komentujících (4)